Office 365

Bestanden verwerken en delen 
en communiceren op alle apparaten.Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten. Deze diensten worden deels aangeboden als online diensten en deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon; of gecombineerd. De applicaties op desktop/laptop zijn vergelijkbaar met het pakket 'Microsoft Office', met het verschil dat u via Office 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie en u de software niet eenmalig aanschaft, maar per maand of per jaar afneemt.

De online diensten zijn gebaseerd op bestaande software van Microsoft. In plaats van deze software op uw server(s) of computers te installeren, maakt Office 365 gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Office 365 wordt ook wel 'Software as a Service' genoemd. Hierdoor draait Office 365 als online dienst op elk platform dat internet ondersteunt. Ook uw data wordt in de meeste gevallen dan bij Microsoft opgeslagen, op servers binnen de EU/EEG om zo ook aan de Europese wetgeving te voldoen.

U kiest zelf welke toepassingen en onderdelen u ter beschikking heeft, door het type licentie wat u afneemt. Wij helpen u graag met het maken van een keuze die goed bij u en uw bedrijf past. Daarnaast verzorgen wij de inrichting (en beheer) van uw Office 365 omgeving en de de migratie van uw bestaande e-mail en/of data, zodat u snel en eenvoudig aan de slag kunt. Via onze eigen backupoplossingen zijn we bovendien in staat om backups te maken van deze data, voor maximale veiligheid.

We bespreken graag de beste mogelijkheden met u. Bel ons nu voor een afspraak!

Snel van start met Office 365

Speciaal aanbod voor startende ondernemers en ZZP'ers

We kunnen u ook helpen met:

Backup Online

Beveiliging

File sharing

Netwerk monitoring

Wireless werken